LISTOPAD 2023 - SLA Teplice

Letadlo
KLIKNUTÍM SE ODHLAŠ
Čára
Pozadí
Přejít na obsah
11.11.2023 - ZAJÍMAVÝ VEČER
Tak jako všichni i každý z nás se někdy narodil. A pokud k nějaké osobě inklinujeme, tak s ní rádi strávíme příjemný večer. Dnes tomu nebylo jinak. S kamarádem Rudou jsme se rozhodli posedět, pobavit se, povyprávět, zavzpomínat, ... poblahopřát mu zdraví a sílu do života. A tento den byl nejen oslavou Rudových narozenin, zároveň naše kolektivní pozvání přijal i sám primátor města Teplice pan Jiří Štábl, který je velkým fandou modelářských aktivit. Nášeho kolegu Luďka jsme vyzvali, aby pana primátora podrobně seznámil se svou tvorbou, pan primátor dorazil a s úctou ohodnotil Luďkovu dlouholetou práci.
Tento večer byl pro nás velice zajímavý, mohli jsme se pochlubit a popovídat si i se zajímavým člověkem, který nám povyprávěl o své práci i o některých kuriozitách se kterými se občas setkává.
Celý večer vyvrcholil tím, že jsme si všichni zahráli fotbal, tedy ne doslova fotbal, ale spíš jen tak legrační kopání na improvizovanou branku. My v SLA se této zábavě věnujeme delší dobu, prostě už víme jak na to. Ale pan primátor nám vyrazil dech, vyhrál. Byl prostě nelepší, nejpřesnější. Všechna čest.
Název společnosti
Čára
Návrat na obsah